Цветан Славейков Цветанов, в качеството си на управител на "Мегаинвест-холд"

...
Цветан Славейков Цветанов, в качеството си на управител на "Мегаинвест-холд"
Коментари Харесай

Управителят на дупнишката фирма, участвала в ремонта на пътя край Своге, проговори

Цветан Славейков Цветанов, в качеството си на шеф на "Мегаинвест-холд " ЕООД не е реализатор, подизпълнител и сътрудник в реконструкцията на пътната права край Своге, където на 25 август при злополука на рейс починаха 17 души - нито директно с компанията, която има и ръководи, нито посредством реализатори (общи работници), нито посредством своя техника.

Това показва Цветанов от първо лице в отговор до медиите по отношение на изявления от последните дни, в които неточно по думите му се замесва името на компанията, която ръководи и на която е притежател, с отговорност по осъществяването на план, обхващащ правата от пътя, на който се случи злополучният случай.

Горното е установено и при направената инспекция от способените органи през днешния ден, се показва в писмото от Цветан Цветанов.

По-рано през днешния ден завършиха инспекциите в офисите на дупнишката компания "Мегаинвест холдинг " в Дупница, от чиновници на Национална следствена служба и жандармерията. Проверките са по отношение на построяването на пътя край Своге, където стана злополуката на 25 август.

Проверката е била предоставена от основния прокурор. "Не бихме могли да разясняваме естеството и характера на дейностите, както и резултатите към този миг ", сподели Бисерка Стоянова от Национална следствена служба. Тя уточни, че са били осъществени плануваните дейности, както и че е имало и цялостно подпомагане от страна на компанията.

Отсечката от пътя, на която се случи злощастният случай, е реконструирана от "Трейс Холд Груп " АД, която е водещ сътрудник в Обединение "Трейс Своге ", показва шефът на "Мегаинвест-холд " Цветан Цветанов.

Като водещ сътрудник, според Договор за съглашение, "Трейс Холд Груп " АД е правила преписка с АПИ, а началник на обекта е Бисер Иванов - представител на Обединението.

Цветанов акцентира, че във връзка с изпълнявания от "Мегаинвест-холд " рехабилитиран сектор, той е изпълнен напълно по стандартите и условията, признат с приемателна комисия, публикуван Акт 16 и Удостоверение за положително осъществяване. Проверките на Национална следствена служба започнаха през днешния ден към 13.00 часа в складовете на компанията на "Самоковско шосе ", а по-късно се реалокираха в офиса й в центъра на града. Те приключиха за към два часа и половина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР