Цветан Петров, големият мъж с огромна душаТози ноември Sportal.bg е

...
Цветан Петров, големият мъж с огромна душаТози ноември Sportal.bg е
Коментари Харесай

Цветан Петров: Един мъж струва толкова, колкото струва думата му

Цветан Петров, огромният мъж с голяма душа

Този ноември Sportal.bg е с #мусташтаг

Цветан Петров, волейболистът висок 2,15м искрено дава отговор на въпроса ни дали мъжът постоянно би трябвало да е мощният пол. Какво се крие зад забележителното спортно телосложение и какви са моралните полезности, които в никакъв случай не пренебрегва….

В какво се показва мъжката мощ?

За един мъж да изрази мъжката си мощ е освен външният му тип, само че също по този начин метода му на поведение към хората. Бъди добър и с почитание, с цел да получиш същото.

Във всяка една обстановка ли мъжете би трябвало да са мощния пол?

Мъжете знаят, че би трябвало да са мощни във всичко, само че това не значи че съумяваме постоянно и съумяваме да свършим всичко.

Мъжът ще направи всичко належащо да обезпечи всичко освен на себе си, само че и на ближните до него хора.

Мъжете по-отворени ли са да показват страстите си и техните вътрешни преживявания или това към момента се счита за уязвимост?

За мъжете да показват страстите си не е демонстрация на уязвимост, само че не я демонстрираме на всеки. Трябва, в действителност, да имаме доверие на индивида до нас, с цел да покажем тази страст.

За теб какво значи „ мъжка дума?

Един мъж не коства толкоз, колкото коства часовникът му, марковите му обувки, колата или апартаментът му. Един мъж не коства толкоз, колкото коства новият му телефон или слънчевите очила на известна фешън марка.

Един мъж коства толкоз, колкото коства думата му. И каже ли ви, че ще направи нещо, гледайте дали в действителност ще го направи. Защото на думи всеки може, само че на дейности някои са спестовни.

movember.sportal.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР