Цвекло Богатото лилаво цвекло е любима детокс храна. Те са

...
Цвекло Богатото лилаво цвекло е любима детокс храна. Те са
Коментари Харесай

Здравословните храни, които да хапваме през есента и зимата за детокс

Цвекло

Богатото лилаво цвекло е обичана детокс храна. Те са цялостни с беталаини, за които е научно потвърдено, че детоксикират черния дроб. Неотдавнашно изследване откри също, че колоездачите, които са изпили две чаши сок от цвекло 2,5 часа преди съревнование от 2,5 благи, са подобрили достиженията си с 2,8 %, евентуално тъй като цвеклото усилва азотния оксид в тялото, който подкрепя притока на кръв и по този метод О2 към мускулите.

Тъй като цвеклото може да има много земен усет, предлага се  прибавяне на лимонен сок, с цел да се покаже сладостта му.

Карфиол
 4 стъпки към детокс и красива кожа 4 стъпки към детокс и красива кожа
На всеки се случва от време на време да прекали с нездравословните храни и питиета. Това незабавно се отразява на тялото. Подуване, газове, неприятни усещ...

Карфиолът  е с високо наличие на индол-3-карбинол, друго хранително вещество, което почиства черния дроб. Диетолозите предлагат да го употребявате като сурогат на картофеното пюре или да го смесите в чорба, с цел да получите изобилен, приемлив усет, сходен на примес от картофено пюре.

Куркума

Куркумата е приета за най-силния детоксикатор. Повече изследвания са направени върху куркумата, в сравнение с върху съвсем всяка друга фалшификация за нейната мощ да понижава болката. Тя е фантастична за болки в ставите и стабилизиране на червата. Доказано е също, че куркумата пази мозъка, като понижава плаката, която може да докара до заболяването на Алцхаймер. Купете я прясно смляна в дребни количества и я използвайте, вместо да купувате повече.

Кокосово масло

Вместо да заливате храната си с масло от рапица или рафинирано слънчогледово масло, които могат да се окислят при нагряване и да причинят безпорядък в храносмилателната ви система, диетолозите предлагат готвене с кокосово масло. То съдържа средноверижни триглицериди (MCT) и тези MCTs вършат кетонни тела, които ръководят мозъка ви, тъй че в последна сметка имате повече мозъчно гориво, споделят те. Също по този начин се оправя добре с топлината, тъй че можете да сотирате месо и зеленчуци без да се притеснявате от окисляване.
 Тези две питиета ще прочистят тялото ви за два дни! Тези две питиета ще прочистят тялото ви за два дни!
С тези две невероятни предписания, вие освен ще пречистите тялото си, тъй че да го усетите крепко и енергизирано, само че даже ще съумеете да...

Ако можете да добавите недопечен кокос в други елементи на вашата диета, ще е още по-добре!

Пчелен мед

Въпреки че на доста от нас може да е мъчно да спрат прибавянето на подсладители към напитките и десертите, диетолозите оферират да замените бялата захар със недопечен мед. Въпреки че медът към момента има въглехидрати и калории, той е натурален, антибактериален и противогъбичен и е по-здравословен вид от тръстиковата захар, която е рафинирана в гранулираната бяла захар, която всички познаваме.

Немлечни млека

Млечните артикули образуват слуз, която може да задържи способността на тялото ви да се освобождава от токсините. Много хора, които изключват млечните артикули, почистват синусите и кожата си. Тя намират бадемовото мляко за малко рядко и вместо това избират кокосово мляко или мляко от кашу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР