Цуни, който лъсна като интригант номер 1 в шоуто, не

...
Цуни, който лъсна като интригант номер 1 в шоуто, не
Коментари Харесай

Преслава проговори мачкала ли е леглото на Цуни, изрече страшна обида!

Цуни, който лъсна като клеветник номер 1 в шоуто, не за първи път си съчинявал връзки с известни дами. В предаването той първо разгласи, че се е срещал с Александра Богданска, само че след това се изметна, че единствено си бил писал с нея, написа " Уикенд ".
Оказа се, че плевенският мачо, който на 40-годишна възраст към момента е изискан от родителите си, постоянни си фантазирал връзки с известни дами.

„ Той не е неприятно момче, само че има ужасно доста комплекси. Фикс концепция са му дамите, в случай че може да са известни и мечтани от всички, още по-добре. Обикновени девойки не му се нравят. Наистина е имал няколко такива бройки, само че множеството му връзки се развиват единствено в главата му “, издават осведомени.

Плевенчанинът преди време даже си наел пиар – публицист, който да пуска по негова поръчка „ сензации “, обвързващи го точно със звезди.

Така слуховете, че е гадже на Преслава, стигат до медиите. Истината е, че певицата в никакъв случай не е имала нищо с него, само че той упорито я преследвал.

„ Излязоха 2-3 пъти на кафе и то тъй като бяха в обща компания. Преслава го гледаше с пренебрежение, а той беше крепко вдлъбнат. Накрая го отряза грозно, сподели му такива неща, които не са за повторение “, споделя очевидец на техните връзки.

За да си отмъсти нараненият Цуни пуснал в медиите слуха, че са имали връзка. Лошото е, че самичък повярвал в легендата, че е някогашен на певицата. Преди време когато решил да се опитва при друга известна певица, тя решила да ревизира от първа ръка каква е обстановката и позвънила на Преслава.

„ Как ще съм била с този сопол, ти чуваш ли се “, била неподправената реакция на едрогърдата изпълнителка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР