ЦСКА загуби с 0:2 втория мач срещу Зоря в група

...
ЦСКА загуби с 0:2 втория мач срещу Зоря в група
Коментари Харесай

ЦСКА допусна втора загуба от "Зоря"

ЦСКА загуби с 0:2 втория мач против " Зоря " в група С на Лигата на конференциите. Подобно на дуела в София, алените по този начин и не откриха метод да вкарат гол на украинския отбор. ЦСКА имаше преимущество през второто полувреме, само че позволи два гола в края на мача. В 87-ата минута Шахаб Заеди се възползва от неточност на Томас Лам и вкара, а в продължението Алахяр Саядманеш се разписа след бърза контраофанзива.

В началото на мача и двата отбора мъчно създаваха рискове. Греъм Кери два пъти опита удари за ЦСКА, само че без триумф. В 24-ата минута вратарят на алените Густаво Бусато избави удар на Денис Фаваров. До края на първото полувреме и двата отбора не сътвориха нищо рисково.

След почивката Амос Юга опита удар с глава, само че не уцели вратата. Кери стреля от директен свободен удар, само че не уцели вратата. Жорди Кайседо вкара за алените малко по-късно, само че голът беше анулиран поради засада. Георги Йомов също опита изстрел, само че без триумф. ЦСКА нападаше, само че по този начин и не успяваше да пробие отбраната на домакините. В 85-ата минута Йоан Баи получи добра опция, само че мощният му удар беше неакуратен. Само две минути по-късно домакините поведоха. Шахаб Заеди лиши топката на Томас Лам, задържа я и с добър удар изведе " Зоря " напред. В продължението домакините направиха бърза контраофанзива и стигнаха до втори гол. Саядманеш вкара след пас на Заеди.

ЦСКА остава на последно място в групата с една точка. " Зоря " е на трето място, като към този момент има шест точки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР