Модните фенове настояваха да се доберат до рокля, която е

...
Модните фенове настояваха да се доберат до рокля, която е
Коментари Харесай

Купувачите на New Look бързат да купят „разкошна“ рокля, обичана от инфлуенсъри, която е перфектна за лятото

Модните почитатели упорстваха да се доберат до рокля, която е идеална за идния летен празненство сезон. Независимо дали сте поканени на лятна женитба, заминавате на отмора или сте възнамерявали специфична среща, обичаният на инфлуенсърите номер New Look е основан за специфични мотиви и наподобява „ доста по-скъп “.

Гигантът от основната улица провокира неспокойствие в Instagram, като разкри наличността на, част от най-новата сбирка на авторитетната Джорджина Ленън. Съобщението накара почитателите да полудеят, като заваляха мнения, възхваляващи роклята.

Един покупател сподели: „ Най-накрая! Това е! “, до момента в който различен сподели: „ Най-накрая – в никакъв случай не съм натискал касата толкоз бързо! “.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Купувачите на ботуши могат да получат обичания артикул за грижа за кожата на Molly-Mae „ гратис “ с изхарчени £45

Продава се на дребно на £33,99, предлага се в нюанси на маслинено, морско или черен и се гордее с „ елементарен, само че грациозен “ дизайн, който сигурно ще притегли вниманието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР