ЦСКА-София се спаси от загуба срещу Локо (Сф) в последната

...
ЦСКА-София се спаси от загуба срещу Локо (Сф) в последната
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" се спаси от загуба срещу "Локо" в 90-ата мин.

" ЦСКА-София " се избави от загуба против " Локо " (Сф) в последната минута при гостуването си на стадиона в столичиня кв. " Надежда ". Гола на спасението осъществя колумбийската запаса в отбора на " алените "  Браян Морено.

След равностойно начало, в 21-ата мин. " Локо " провежда добра офанзива: Орачев центрира отляво на задната греда, където Рапосо стреля от 5-6 метра. Топката се отклони от коляното на бранителя Де Нойер, а по-късно и в ръката му. Съдията Волен Чинков в началото не зачете претенциите на " железничарите " за дузпа, само че след обзор с ВАР поправя своето решение и уточни бялата точка. А Франка риализира от 11 метра.

" Локо " можеше да удвои в 28-ата мин. Тогава Димитров излезе очи в очи с вратаря на гостите Бусато, който обаче се хвърли и избави изстрела на нападателя. След това и Симеон Славчев пропусна отлична опция за домакините.

Към края на дуела футболистите на " Локомотив " се поизмориха и на няколко пъти се наложи на терена да влиза медицински екип поради мускулни крампи. По-свежите посетители се възползваха от това. В 90-ата мин. Шопов центрира от ъглов уда, а Морено с глава вкара и избави " ЦСКА-София " от загуба.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР