ЦСКА - София разгроми Ботев (Враца) с 5:1 в мач

...
ЦСКА - София разгроми Ботев (Враца) с 5:1 в мач
Коментари Харесай

ЦСКА-София разгроми с 571 Ботев /Враца/ /снимки/

ЦСКА - София разгроми " Ботев " (Враца) с 5:1 в мач от 30-ия кръг на efbet Лига.
С хеттрик се отличи Дюкенс Назон (21, 53, 75). Преди това Иван Турицов откри резултата след тъкмо изпълнена дузпа в 15-ата минута, а Мено Кох вкара в 52-ата. Браян Мендоса върна един гол за врачани в 58-ата минута.
Срещата се играе пред празни трибуни на стадион " Българска войска ", защото " алените " изтърпяват наказване.
Пред " алените " се откръ опция за попадение още в петата минута. Тогава Назон овладя отдясно в наказателното поле на съперника след центриране от корнер и последвало безредие. Таранът шутира диагонално, само че в навън.
ЦСКА - София поведе след четвърт час игра. Автор на попадението стана Турицов, който вкара за 11-ти следващ път от дузпа и резервира 100-процентовия си актив от бялата точка. Нарушението бе свирено за прикосновение на Фераресо с Гарсес, а реферът Валентин Железов реши, че то е задоволително с цел да глоби врачани.
Само шест минути по-късно " алените " убиха интригата с втори гол. Хайнц центрира към Линдсет, който стреля акробатично от десетина метра. Костов мазета в дясната греда, само че топката попадна в непокрития Назон и той с добавка в празната врата повиши на 2:0.
В 27-ата минута Ботев можеше да върне едно попадение след шут от фал на Переа. Евтимов обаче внимаваше и мазета топката, което бе задоволително тя да не влети в мрежата му, а да се отклони в напречната греда и да излезе в корнер.
В 44-ата минута Хайнц направи 30-метров рейд през центъра на терена, финтира защитник в " зелено " и шутира мощно, само че Костов мазета.
Шест минути след почивката Назон овладя в наказателното поле на гостите, завъртя се майсторски на 90 градуса и стреля по земя, само че Костов показва инстикт и мазета.
Минута по-късно в границите на няколко секунди ЦСКА - София наниза още две попадения. Първо Кох се разписа с глава след центриране от корнер на Хайнц.
В 53-ата минута пък бранител на врачани върна нескопосано обратно, Гарсес овладя и шутира очи в очи против Костов. Вратарят мазета, само че Назон вкара с добавка за 4:0.
В 58-ата минута " Ботев " върна един гол посредством Мендоса. Той получи извеждащ пас от Барбоса и с диагонален удар по земя разпечата Евтимов.
В този откъслек от срещата двамата треньори направиха голям брой смени, което не се отрази на играта. Домакините продължаваха да основават положения и при едно от тях четвърт час преди края на постоянното време Назон оформи своя хеттрик. Той получи подаване от Линдсет и с обмислен изстрел по земя не остави късмет на Костов.

ЦСКА - София - " Ботев " (Враца) 5:1

1:0 Иван Турицов 15 д.
2:0 Дюкенс Назон 21
3:0 Мено Кох 52
4:0 Дюкенс Назон 53
4:1 Браян Мендоса 58
5:1 Дюкенс Назон 75

ЦСКА - София: 25. Евтимов, 19. Турицов, 22. Махмутович, 4. Кох, 6. Петров, 15. Вион, 7. Линдсет, 14. Хайнц, 26. Кареасо, 9. Назон, 10. Гарсес

" Ботев " (Враца): 76. Костов, 3. Кавдански, 4. Соарес, 8. Фераресо, 10. Брамбила, 11. Цветанов, 14. Мажуга, 18. Барбоса, 19. Переа, 23. Мендоса, 24. Гаврилов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР