ЦСКА - София продължава да следи отблизо изявите на универсалния

...
ЦСКА - София продължава да следи отблизо изявите на универсалния
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов гледа Макрецкис в “Надежда”

ЦСКА - София продължава да следи от близко изявите на универсалния футболист на Пирин (Благоевград)Чебрайлс Макрецкис. От “Армията ” бяха пратили човек да следи 22-годишния латвиец предходната седмица при равенството на “орлетата ” с Арда. Вчера пък отборът, воден от Христо Янев, гостува на Локомотив (София) в “Надежда ”, а на трибуните бе някогашният основен управител на “червените ” Стойчо Стоилов. 

Добре знае се, че през юли 2021 година някогашният халф бе единствено проформа отхвърлен от клуба след спор с почитателите, като и до през днешния ден той е една от главните движещи сили в “червените ” селекционни процеси. Стоилов е родом от Благоевград и точно той ще направи оценка дали си заслужава ЦСКА - София да влезе в борба за правата на Макрецкис. 
 От ЦСКА - София следят Макрецкис От ЦСКА - София следят Макрецкис
Договорът на полузащитника с Пирин изтича в края на сезона, а интерес към него демонстрират куп тимове от елита, както и задгранични клубове. В момента обаче “армейците ” наподобяват най-близо до подписа му, като преди седмица на трибуните на “Христо Ботев ” с изключение на човек на ЦСКА - София участва и мениджърът на играча. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР