ЦСКА - София подписа договора за дългосрочно ползване на стадион

...
ЦСКА - София подписа договора за дългосрочно ползване на стадион
Коментари Харесай

"ЦСКА - София" подписа договора за базите

ЦСКА - София " подписа контракта за дълготрайно прилагане на стадион " Българска войска " и спортно-тренировъчна база " Панчарево ". Клубът получава базите за 10 години, като при смяна на законодателството срокът може да бъде продължен.

Документира бяха подписани от изпълнителните шефове на ПФК " ЦСКА-София " ЕАД Трифон Попов и на " Сердика спортни парцели " ЕАД Мариана Петрова в " Музея на спорта " в постройката на националния стадион. Там участваха спортният министър Красен Кралев, както и легендите на ЦСКА Димитър Пенев, Пламен Марков и Георги Велинов.

" ЦСКА - София " беше единственият претендент в състезанието, откакто аматьорският " ЦСКА 1948 " се отхвърли от присъединяване. Клубът, управителен от Гриша Ганчев, предложи 62 000 лв. (без ДДС) месечен наем и 1 100 000 лв. (без ДДС) за наложителната капиталова стратегия за целия период на контракта.


© Анелия Николова

За да подсигурява осъществяването на наложителната капиталова стратегия, която е предложил при провеждането на състезанието за отдаване чартърен, ПФК " ЦСКА-София " ЕАД ще показа банкова гаранция в размер на 10% от цената на плануваните за съответната година вложения, като гаранцията се възобновява всяка година, оповестиха от спортното министерство.

Според изискванията на състезанието клубът ще пати предплатено част от наемната цена на четири равни вноски до края на 2020 година Общата сума на предплатеното заплащане е 800 000 лв., като с нея ще бъде обезпечено заплащането на дължимите от банкрутиралия ПФК ЦСКА АД суми към Столичната община за такса боклук и налог здания.

" ЦСКА - София " може да прави спомагателни усъвършенствания отвън наложителната капиталова стратегия, като тези вложения ще бъдат приспадани от цената на дължимия месечен наем, откакто бъдат потвърдени, показват от министерството.

До момента от клуба не са показали проектите си за ръководство и рационализация на базите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР