ЦСКА - София обяви промени в собствеността на клуба. Фондация

...
ЦСКА - София обяви промени в собствеността на клуба. Фондация
Коментари Харесай

ЦСКА - София обяви промяна в собствеността на клуба, червените имат нов изпълнителен директор

ЦСКА - София разгласи промени в собствеността на клуба. Фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука " закупи 40% от акциите на " алените ", което значи, че ще разполага с толкоз, колкото има и Гриша Ганчев. Останалите 20% са владеене на Христо Стоичков.

В управлението на ЦСКА - София влиза и нов изпълнителен шеф - Стоян Орманджиев. От " Армията " са безапелационни, че първи приоритет остава построяването на нов съвременен стадион.

В четвъртък от 10:00 часа Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат взаимна конференция.

40% от акциите на най-великия футболен клуб в България стават благосъстоятелност на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “. В оперативното управление на ЦСКА ще влезе и нов изпълнителен шеф – Стоян Орманджиев, потомствен цесекар и експерт, който от дълги години работи в областта на футбола. Двамата дружно с Филип Филипов ще работят на ежедневна база за богатството на обичания ни тим. Вярваме, че идването на новите съсобственици ще способства за още по-доброто развиване на клуба, ще внесе още по-голяма непоклатимост в ЦСКА и ще ни помогне да продължим по верния път, който сме поели. Първи приоритет на новото управление остава построяването на новия съвременен стадион, който изцяло да дава отговор на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде изработен с тази идея, призната драговолно от всички акционери в ЦСКА. Предвид големия публичен интерес към процесите в клуба, Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат взаимна конференция на следващия ден (23.02.23 г.) в 10:00 ч. в залата за конференции на ст. „ Българска войска “. Всички публицисти са добре пристигнали! За нашите почитатели ще излъчваме събитието онлайн в YouTubе. ", написаха от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР