ЦСКА - София и Лудогорец се изправят един срещу друг

...
ЦСКА - София и Лудогорец се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

ЦСКА - София и Лудогорец ще показват шампионски амбиции в директен сблъсък на Армията

ЦСКА - София и Лудогорец се изправят един против различен в дербито на 28-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион " Българска войска " е от 20:15 часа и ще бъде ръководена от Георги Кабаков.



Двата тима влизат в мача като първи и втори в класирането, а конфликтът може да се окаже доста значим в битката за купата. " Червените " имат опция да пернат с 5 точки пред главния си съперник, а при триумф на разградчани, те ще смъкват тима на Саша Илич от върха в таблицата.



Двубоят се чака с голям интерес, а от двете страни през днешния ден застават най-хубавата отбрана и най-резултатното нахлуване. ЦСКА - София има единствено две загуби от началото на сезона, а през акцията дотук отборът е позволил 12 гола. " Орлите " също са записали две провали, а за 27 мача футболистите на Ивайло Петев са осъществили 67 попадения. 


23  Лудогорец - ЦСКА - София
Домакините са в серия от 16 следващи турнирни срещи без загуба. За последно " алените " отстъпиха точно на Лудогорец през октомври предходната година. Столичани обаче отпаднаха от шампионата за Купата на България, до момента в който първенците са на крачка от край в конкуренцията. 



Откакто Ивайло Петев се завърна в Разград, тимът записа седем следващи победи, две от които за Купата. " Орлите " се надяват на нов триумф над ЦСКА - София, който да ги качи на лидерската позиция в елита, само че задачата им на " Армията " няма да бъде лесна.

Няколко дни преди дербито стадионът беше напълно разпродаден и атмосферата по трибуните ще даде спомагателна мотивация на домакините. Подкрепата на публиката ще е извънредно значима за " алените ", които при победа значително ще си обезпечат и първото място за постоянния сезон.


 Разпродадоха Разпродадоха " Армията "! Пълен стадион чака Лудогорец против ЦСКА - София
Саша Илич няма да може да разчита на Жеферсон, който към момента не е възобновен. Сръбският експерт ще направи някои промени по отношение на мача против Пирин преди седмица. В стартовия състав ще се завърнат Матей, Линдсет, Де Нойер и Гарсес. 



Лудогорец пък ще е без трайно контузените Рик Джонатан, Диниш Алмейда и Антон Недялков. През седмицата Тодор Неделев стартира тренировки с топка, само че до последно ще бъде под въпрос за срещата. 

Очаква се измежду титулярната единайсеторка на разградчани да се завърнат Падт, Вердон, Русо, Текпетей, Делев и Тиаго.
 Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец
ЦСКА - СОФИЯ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ЦСКА - СОФИЯ: Бусато, Матей, Юга, Петров, Де Нойер, Турицов, Линдсет, Вион, Хайнц, Назон, Гарсес 

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Пипа, Вердон, Русо, Витри, Пьотровски, Нареси, Делев, Десподов, Текпетей, Тиаго

НАЧАЛО: 20:15 часа
СЪДИЯ: Георги Кабаков
СТАДИОН: " Българска войска ", София

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР