ЦСКА - София гази на старта след хеттрик на Гарсес,

...
ЦСКА - София гази на старта след хеттрик на Гарсес,
Коментари Харесай

Саша Илич: Този ЦСКА със сигурност има потенциал, но ни трябват поне двама нови футболисти

 ЦСКА - София гази на старта след хеттрик на Гарсес, Арда със чудноват мач ЦСКА - София гази на старта след хеттрик на Гарсес, Арда със чудноват мач
“Не изглеждахме неприятно довечера. Имахме много порядъчен тип. Направихме някои неща от подготвителния развой. Доволен съм, не е неприятно за първи формален мач. Има неща, които би трябвало да подобрим.

Червеният картон сигурно ни оказа помощ, само че от време на време е мъчно да играеш с човек по-малко. Преди него с грешката на Петров и удара на Ковачев имаха своите шансове. Червеният картон ни оказа помощ.

Получиха се добре нещата през днешния ден. Статичните положения са значими, сигнахме до два гола. Трябва да работим още. Този тим на ЦСКА сигурно има капацитет. Искаме да се представим добре в Европа и да се борим за купата, само че ни трябват най-малко двама нови футболисти.

Доволен съм от това, което имам и от тези, които идват. Но ви споделям, че чакам още двама футболисти, с цел да ни дадат нужното качество и да се борим за задачите, които имаме. Не приказваме единствено за заместника на Кайседо, а и за още футболисти.

Днес Кръстев не съумя да вкара при два-три шанса, които имаше. Трябва да се работи и в тази посока. Атмосферата ми хареса. Стадионът не беше цялостен, само че единствено с положителни игри и резултати можем да създадем по този начин, че още веднъж да е цялостен ”, сподели Илич.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР