ЦСКА-София е в серия от 4 мача без победа в

...
ЦСКА-София е в серия от 4 мача без победа в
Коментари Харесай

Херо и компания ще се опитат да развалят настроението на червените преди ЛЕ

ЦСКА-София е в серия от 4 мача без победа в шампионата и не може да си разреши нова неверна стъпка, в случай че желае да преследва Локомотив (Пловдив) и Лудогорец, които са на първите две позиции в класирането. Довечера от 20:15 часа " алените " одобряват Берое, който оставя доста положителни усещания с играта си от началото на сезона, само че загуби поредно от водачите в подреждането. Въпреки това, заралии имат с точка повече от тима на Стамен Белчев преди визитата на " Армията ".

В исторически проект Берое е комфортен противник за " алените ", изключително в София. Сега мислите на домакините са ориентирани и към първия мач от груповата фаза на Лига Европа против ЧФР Клуж, само че вероятно подценяване на днешния дуел може да има неприятни последствия. Берое разполага с задоволително класа да се опълчи на " армейците ", въпреки че в съперничеството посред им има единствено един триумф като посетител.

Очаква се дебют като титуляр за ЦСКА-София да запише десният бек Тибо Вион. Аут поради травма е Пламен Гълъбов, а Иван Турицов още не е изцяло възобновен. Валентин Антов и Юрген Матей ще са двойка централни бранители, отляво ще е Брадли Мазику, а Тиаго Родригес и Амюс Юга ще си партнират в средата на терена. Атаката ще води Али Соу, а зад него ще работят Жул Кейта, Юнус Санкаре и Енрике Рафаел.

Националът Георги Йомов по всяка възможност ще получи отмора, с цел да е пресен за мача с румънския първенец в четвъртък. През второто полувреме в игра ще се появи най-малко едно от последните две нови попълнения - Джером Синклер и Адалберто Пеняранда.

В Берое имаха много кадрови проблеми преди гостуването в София. Иван Минчев е осъден, а с травма е и различен главен футболист - Ибрахима Конте. " Зелените " ще играят с трима централни бранители, а в нахлуване ще се разчита на Алюн Фол и Еривалдо. Октавио ще е изнесен пред другите четирима халфове - Крум Стоянов, Александър Цветков, Гаел Макута и Стив Фуртадо.

Димитър Димитров сигурно е окуражен да измъкне нещо от " Армията ", само че статистиката не е в негова изгода. Херо има 13 следващи провали в турнирни мачове като посетител на " алените ". В края на предишния сезон заралии бяха разрушени с 0:5 т ЦСКА-София и това е още един тласък да се опитат да вземат реванш.

efbet Лига - 9 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Бусато; Вион, Антов, Матей, Мазику; Юга, Тиаго; Ж. Кейта, Санкаре, Е. Рафаел; А. Соу
Старши треньор: С. Белчев
БЕРОЕ (3-4-1-2): Х. Василев; Г. Ангелов, Мезаг, Хасани; Фуртадо, Макута, А. Цветков, К. Стоянов, Октавио; Фол, Еривалдо
Старши треньор: Д. Димитров

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: " Българска войска "
НАЧАЛО: 20:15 часа

efbet Лига 9 кръг, събота 17 октомври  ЦСКА-София 20:15предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР