ЦСКА ще проведе зимна подготовка в Турция, пише Тема Спорт“.

...
ЦСКА ще проведе зимна подготовка в Турция, пише Тема Спорт“.
Коментари Харесай

ЦСКА поема към Турция през зимата

ЦСКА ще организира зимна подготовка в Турция, написа „ Тема Спорт “. На този вид са се спрели от управлението на алените.

Така за четвърта поредна година отборът ще има зимен лагер в югоизточната ни съседка. Планира се той да стартира в средата на януари и да продължи малко повече от две седмици, като включва 5 контроли, две от които с доста класни противници. По стратегия есенният дял на шампионата ще приключи в интервала 8-11 декември. За тогава са планувани мачовете от 20-ия кръг на Първа лига. В него ЦСКА приема Лудогорец, като дуелът ще е с огромно значение в борбата за купата. През пролетта шампионатът се възобновява с дуели на 16-19 февруари, а тогава армейците ще домакинстват на Ботев Враца.

Преди време алените избраха да се готвят през зимата в испанския курорт Марбея, където по формулировка играеха контроли с доста мощни противници. За последно отборът бе там през 2020 година, а треньор бе Милош Крушчич. От 2021-а обаче дестинацията бе заменена. Тогава клубът избра за подготовка Турция. Пръст в това решение имаше и пандемията от ковид. В Анталия през последните години алените бяха водени от трима треньори – Бруно Акрапович, Стойчо Младенов и Саша Илич. Сега наред е Ел Маестро. Нестор има зад тила си една зимна подготовка с ЦСКА – през 2018-а. Тогава тимът бе в Испания, а след незадоволителна игра в контролите при завръщането в България наставникът бе освободен и на негово място бе назначен Любослав Пенев. В Марбея под управлението на Нестор тимът победи Шанхай Шенхуа и Виктория Пилзен, приключи наедно с Бохум и загуби от Динамо Киев, Спарта Прага и Академия Пушкаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР