ЦСКА ще приеме Лудогорец в мач от 20-ия кръг на

...
ЦСКА ще приеме Лудогорец в мач от 20-ия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА с важна информация за последния мач на Българска армия

ЦСКА ще одобри Лудогорец в мач от 20-ия кръг на родния шампионат, като срещата ще бъде освен последна за „ алените “ за есенния дял, само че и крайна в историята на стадион „ Българска войска “, който ще претърпи реорганизация.

Столичният гранд излезе с значима информация по отношение на организацията на срещата на своята Facebook страница:

„ ❗️Важна информация по отношение на организацията за историческия финален мач на стадион “Българска войска ”

1️⃣Всеки почитател, закупил онлайн билет, ще може да получи негов специфичен книжен аналог на касите на ст. „ Българска войска “. Гишетата ще работят от УТРЕ (05.12.) до НЕДЕЛЯ (10.12.) сред 10 – 18 ч. �❗️Призоваваме ви, при опция, да не чакате до деня на мача, с цел да вземете своя книжен билет. Предвид големия интерес и разпродаден стадион, не можем да подсигуряваме, че в деня на дуела ще могат да се раздадат всички билети. Те минават легализация, което лишава софтуерно време.

✅Всеки картодържател има право на билет против проявление на абонаментната си карта.

✅Билетите на картодържателите, които нямат опция да участват на срещата, ще бъдат непокътнати в администрацията на клуба.

✅Ако не съумеете да вземете книжен билет, може да влезете на стадиона с електронния си пропуск.

2️⃣В събота ви чака Ден на отворените порти. Входът е свободен, като ще имате опция да посетите оборудването сред 10 – 17 ч. Подробна информация за интензивностите може да намерите в обявата по-долу.

3️⃣В деня на мача заниманията ще са съсредоточени на стадиона, директно преди началото на срещата, както и на полувремето.

❗️СЛЕД КРАЯ на дуела навлизането на аудитория на терена няма да бъде допустимо! Много детайли от собствеността на стадиона ще доближат до почитателите под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион „ Българска войска “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР