ЦСКА ще направи всичко възможно, за да подсили отбора си

...
ЦСКА ще направи всичко възможно, за да подсили отбора си
Коментари Харесай

ЦСКА ще търси изграждане на шампионски отбор

ЦСКА ще направи всичко допустимо, с цел да укрепи тима си и да стане първенец. Това съобщи единият от скаутите на алените, Велизар Димитров.

" Познавам упоритостите на господин Ганчев. Ще влагаме с всички вероятни сили за всичко, което е належащо, с цел да може ЦСКА да стане първенец. Когато чуя ЦСКА, ми настръхва кожата, това е магия ", сподели Димитров.

Думите му пристигнаха след нулевото тъждество с " Лудогорец ". Червените дълго се надяваха да стъпят на върха този сезон, само че съставът от Разград завоюва безапелационно седмата си поредна купа.

В своя жанр съсобственикът в " ЦСКА-София " Гриша Ганчев сподели, че идващия сезон тимът ще се бори да не изпадне.

Временният треньор на ЦСКА Христо Янев уточни, че " от години не е имало толкоз положителни състезатели в тази съблекалня ". " Трябва да създадем крачка напред, с цел да зарадваме всички, които обичат ЦСКА. До края би трябвало да зарадваме всички с победи. Предстоят мачове, в които всеки един, обичащ клуба, залага достойнството си, и ще опитаме да ги спечелим ", съобщи той.

На въпрос за контракта си Янев отговори: " Имам ясна и точна спогодба с управлението - тук съм в оставащите три срещи, а след това те ще преценят. "

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР