ЦСКА ще направи изключителен жест към редица свои доскорошни състезатели

...
ЦСКА ще направи изключителен жест към редица свои доскорошни състезатели
Коментари Харесай

ЦСКА праща златни медали на бивши треньори и играчи

ЦСКА ще направи извънреден жест към редица свои досегашни състезатели и треньори, които водеха първия тим. Повод за това е спечелването на Купата на България против Арда с 1:0. Ръководството желае да се отблагодари по този метод на безусловно всички, които са съдействали за скъпия триумф, а включително влизат имена като Бруно Акрапович и Али Соу.

"Армейци,

Триумфът със спечелването на Купата на България стана с помощта на неуморната и всеотдайна работа на всички, обичащи и дали най-доброто от себе си за триумфа на нашия клуб. Освен на управлението, щаба, тима и великата аудитория, желаеме да изразим нашата признателност и почитание към още няколко персони, треньори и състезатели, взели присъединяване в построяването на отбора и спомогнали за реализиране на по този начин мечтаната цел през миналия сезон.

Към разнообразни краища на България и света след почивните дни ще отпътуват куриерски колета със златен орден от награждаването и специфичната фланелка от финала, увековечаващи 21-ия ни народен трофей.

Заслужени оценки ще получат някогашните ни наставници Бруно Акрапович и Стамен Белчев, както и хората от техните щабове - Бранко Окич, Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш и Ивайло Иванов.

Пред тв-екраните и телефоните в Болоня, Ростов, Баку, Уотфорд, остров Мадейра и Атина ни стискаха палци още и футболистите Валентин Антов, Али Соу, Ахмед Ахмедов, Адалберто Пеняранда, Стефано Белтраме и Юнус Санхаре, всеки от които също имаше своя принос в победоносния ни марш към Купата.

И несъмнено, изричаме голяма благодарност към легендата Христо Стоичков за вярата в нас и голямата и сърдечна мотивационна поддръжка от Маями.

ЦСКА е популярен, когато всички дружно водят война за армейската идея!

Благодарим! ", написаха "червените " на клубната си страница.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР