ЦСКА ще има нов треньор - това ще бъде легендата

...
ЦСКА ще има нов треньор - това ще бъде легендата
Коментари Харесай

Саша Илич в новият треньор на ЦСКА

ЦСКА ще има нов треньор - това ще бъде легендата на Партизан Саша Илич. Новината бе доказана от сръбския Nogomania.rs.

„ Младият експерт е постигнал цялостно съглашение с управлението на ЦСКА и ще поеме 31-кратните първенци на България. Той е в Белград, където ще подпише своя контракт с алените “, оповестиха от изданието.

За последно 44-годишният сърбин води локалния Чукарички, който приключи сезона на трета позиция и си обезпечи присъединяване в Лигата на конференциите.

Илич бе уволнен със скандал, откакто съобщи, че негов състезател е трябвало да получи червен картон, а отборът му е заслужавал да загуби при равенството 1:1 с Партизан на 10 април. Няколко дни по-късно някогашният халф получи покана да размени Стойчо Младенов в ЦСКА, като даже бе в София за договаряния. Сърбинът обаче не пожела да поеме алените в оня миг, а изиска назначението му да се случи след края на сезона, с цел да има време да опознае тима.

Така краткотрайно отпред на армейците застана съветникът на босовете Алън Пардю. В края на същия месец от Борисовата градина оповестиха, че някогашният управител на Нюкасъл и Кристъл Палас ще остане като непрекъснат ментор.

Червените обаче се показаха извънредно едва в дуелите под управлението на именития британец, а още след изгубения край за купата на България против Левски „ Тема Спорт “ стана ясно, че той няма да води ЦСКА през идващия сезон.

От „ Българска войска “ са поддържали контакт със Саша Илич през последните близо два месеца и в последна сметка диалозите към този момент са във финалния си стадий и остава единствено парафирането на контракта.

Легендата на Партизан започва треньорската си кариера през 2019-а като селекционер на юношите на Сърбия, а Чукарички бе първият му клубен тим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР