ЦСКА ще бъде на нов лагер в Банско по време

...
ЦСКА ще бъде на нов лагер в Банско по време
Коментари Харесай

ЦСКА с нов лагер в Банско

ЦСКА ще бъде на нов лагер в Банско по време на паузата за националните тимове през идната седмица. Това заяви Стойчо Младенов в изказването си след успеха над.

" Все още имаме играчи, които са изостанали с подготовката. Искаме всички наши футболисти да са на еднообразно кондиционно равнище, по тази причина и още веднъж ще проведем предварителен лагер ", показа наставникът.

По време на предходното спиране в шампионата армейците още веднъж посетиха планинския курорт, като акцентираха извънредно доста на физическата подготовка, напомня " Тема спорт ".
 Трима от ЦСКА под въпрос за Европа
Трима от ЦСКА под въпрос за Европа

Турицов, Мухар и Лам с пробелми

Част от тренировките им приличаха на тези, които се организират след лятната почивка - с доста бегови извършения за експлозивност и физическа устойчивост. Работата, свършена в Банско, обаче даде резултат и от паузата насам алените стоят много по-добре в заключителните минути на дуелите си.

Все още не е ясно дали алените ще насрочат спаринг по време на миниподготовката си, както направиха при предходния си лагер. Тогава противник бе третодивизионният Банско, а инспекцията приключи 4:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР