ЦСКА се похвали с успехи в борбата на състезанията в

...
ЦСКА се похвали с успехи в борбата на състезанията в
Коментари Харесай

Летящ старт за звездната селекция на ЦСКА в борбата, армейците се похвалиха с 8 медала

ЦСКА се похвали с триумфи в битката на надпреварите в Сливен. " Армейците " завоюваха цели 8 медала и благодариха на благодетелите на клуба Гриша Ганчев (генерален спонсор), Данаил Ганчев (собственик на клуба), както и господин Методи Пенев (президент на клуба).

Ето какво написаха " алените " на уеб страницата си:

" Армейци,

Новата година донесе положителни вести за всички, които обичат и наблюдават изявите на състезателите на ЦСКА по класическата битка. Собственикът на клуба Гриша Ганчев и неговият наследник Данаил персонално са се заели с нелеката задача да създадат звезден тим, в който да участват редица национали и борци от извънредно висока класа, които занапред ще ни носят доста наслада и триумфи във всички съревнования, както на локално, по този начин и на интернационално равнище.

Успехите пристигнаха още в първото за годината съревнование, което се организира през седмицата в град Сливен - държавния персонален шампионат за мъже. На него класиците на ЦСКА завоюваха цели 8 медала.

Със златен орден се окичи синът на именития Армен Назарян - Едмонд Назарян, който в категория до 60 кг не остави никакъв късмет на своите съперници и изцяло справедливо получи и самостоятелна купа за най-техничен играч на шампионата!

Шампиони в своите категории също по този начин станаха Дейвид Димитров до 72 кг и Кирил Милов до 97 кг.

Сребърни оценки завоюваха Паоло Милков при 55-килограмовите, Илия Мустаков до 63 кг и Айк Мнацаканян до 77 кг.

В същата категория до 77 кг Златомир Емилов остана на трета позиция! Тихомир Димов до 82 кг също се окичи с бронзов орден.

Треньори на отбора са Димчо Димчев, Елис Гури, Емил Будинов, Тарек Абделслам и Милен Димитров. Всички те останаха доста удовлетворени от представянето на борците ни в първото за годината съревнование.

Новите триумфи на клуба по битка ЦСКА без подозрение се дължат най-много на благодетелите на клуба господин Гриша Ганчев (генерален спонсор), господин Данаил Ганчев (собственик на клуба), както и господин Методи Пенев (президент на клуба), за което всички треньори и състезатели изричат своите големи признателност! ", се споделя в известието от ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР