ЦСКА публикува съобщение относно новия стадион на отбора. Ето какво

...
ЦСКА публикува съобщение относно новия стадион на отбора. Ето какво
Коментари Харесай

ЦСКА каза докъде стигна за новия стдион, качи и интересен клип


ЦСКА разгласява известие по отношение на новия стадион на тима. Ето какво пишат " армейците " в уеб страницата си:

" Преди половина наехме огромна интернационална компания, която да създаде план за построяването на съвременно спортно оборудване. Отделно, започнахме взаимна работа с интернационално архитектурно бюро и консултантски къщи. Повече от 20 задгранични експерти с богат опит в строителството на игрища в целия свят дойдоха в България, с цел да се срещнат в подробност със съществуващия към този момент ст. " Българска войска ", с имота, с околната среда и със заинтригуваните страни. Месец по-късно стартира същинската работа по основаването на обстоен абстрактен план на новия стадион. Минавахме малко по малко през всеки аспект на стадиона. Това включваше ежеседмични полемики по отношение на огромните тематики като да вземем за пример предотвратяване на зелените площи и природата, визия на стадиона и вътрешно систематизиране на оборудването, през механически характерности като потреблението на възобновими енергийни източници и интеграция на IT и информационни системи до най-малкия, само че значим подробност като пантона на аления цвят, който да обгръща фасадата на стадиона.

Поставихме ясни условия, като три от тях дефинираме за съществени:

1. Стадионът да е организиран по този начин, че природата в Борисовата градина да остане непокътната - това ще реализираме, като запазим насипите на съществуващото към този момент оборудване и като го построим в по-малки от актуалните контури. Отделно, ще върнем съвсем 50% от площта на прилежащите площи на парка за свободно прилагане от посетителите на Борисовата градина.

2. Стадионът да е оптимално енергийно ефикасен и щадящ околната среда - за това сме се погрижили, интегрирайки най-модерните отоплителни, напоителни и LED осветителни системи.

3. Новият стадион да има отпратка към богатите история и завещание на ЦСКА - това ще запазим като изненада за предстоящ стадий.

За всичко това, както и непрестанното координиране с разнообразни институции, гарантиращи законосъобразността на плана и бъдещия градеж, бяха и не престават да бъдат вложени доста средства от страна клуба. Половин година по-късно сме на финалната права по представянето на напълно приключен абстрактен план и входирането му в съответните държавни институции. През цялото това време нито за момент не забавихме работата, която зависи от нас, нито за момент не се поколебахме дали сме на прав път, или дали има излаз в края. В тази връзка - подготвени сме на всевъзможен тип партньорства с страната, стига тя да се усеща задоволена и предпазена. Единственото наше предпочитание е да получим позволение за градеж на нов, съвременен стадион. Стадион, който ще построим с напълно обезпечени от нас средства и за който не молим страната да ни оказва помощ. Напротив - това ще е оборудване, което ще бъде в интерес на държавата; на което при чудесни условия ще упражняват и ще играят нашите деца; което ще е мястото, откъдето може да тръгнат идващите огромни имена на българския футбол.

Новият стадион е основополагащият фактор, гарантиращ прекосяването ни на последващо равнище в развиването на клуба. За да повишим качеството във всяко едно отношение - било то футболно, маркетингово или имиджово, имаме витална потребност от съвременен нов дом. Всичко потегля от него ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР