ЦСКА продължават подготовка за утрешното гостуване на Хебър. Вчера тимът

...
ЦСКА продължават подготовка за утрешното гостуване на Хебър. Вчера тимът
Коментари Харесай

Данаил Ганчев показа на ирачите на ЦСКА кой е собственика на клуба и вярва ли в тях

ЦСКА не престават подготовка за утрешното посещение на Хебър. Вчера отборът тренира пред погледа на управлението. Заниманието въз основата в Панчарево бе изгледано от притежателя Данаил Ганчев, Трифон Попов и Филип Филипов. Това не е някаква оригиналност. Напротив, много постоянно те са компактно до тима и наблюдават тренировките и работата на спортно-техническия щаб, както преди пък правеше Гриша Ганчев.
Както е известно, Данаил Ганчев е бил и в съблекалнята след провалянето с 0:1 от Лудогорец на „ Армията “. Това разкри капитанът на ЦСКА Юрген Матей пред репортерите.
Добрата вест за Саша Илич е, че няма контузени играчи след конфликта с разградчани. Всичките играчи упражняват на цялостни обороти за идния дуел с Хебър, воден от Любослав Пенев.
Извън сметките на сръбския експерт за мача е Марселино Кареасо, който е глобен от БФС за насъбрани жълти картони. Очаква се в състава на стадион „ Георги Бенковски “ да се завърне Брадли де Нойер. Нидерландският халф-бек не бе в групата против Лудогорец поради травма в коляното.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР