ЦСКА продължават подготовка за утрешното гостуване на Хебър. Вчера тимът

...
ЦСКА продължават подготовка за утрешното гостуване на Хебър. Вчера тимът
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА е плътно до отбора в битката му за титлата

ЦСКА не престават подготовка за утрешното посещение на Хебър. Вчера отборът тренира пред погледа на управлението. Заниманието въз основата в Панчарево бе изгледано от притежателя Данаил Ганчев, Трифон Попов и Филип Филипов. Това не е някаква оригиналност. Напротив, много постоянно те са компактно до тима и наблюдават тренировките и работата на спортно-техническия щаб, написа " Тема Спорт ".

Както е известно, Данаил Ганчев е бил и в съблекалнята след провалянето с 0:1 от Лудогорец на " Армията ". Това разкри капитанът на ЦСКА Юрген Матей пред репортерите.

Добрата вест за Саша Илич е, че няма контузени играчи след конфликта с разградчани. Всичките играчи упражняват на цялостни обороти за идния дуел с Хебър, воден от Любослав Пенев.

Извън сметките на сръбския експерт за мача е Марселино Кареасо, който е глобен от БФС за насъбрани жълти картони. Очаква се в състава на стадион " Георги Бенковски " да се завърне Брадли де Нойер. Нидерландският халф-бек не бе в групата против Лудогорец поради травма в коляното.
 Феновете на ЦСКА са гневни от решението на БФС
Феновете на ЦСКА са гневни от решението на БФС

Изобщо не са съгласни с наложената тежка глоба на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР