ЦСКА приема Пирин Благоевград в мач от 12-ия кръг на

...
ЦСКА приема Пирин Благоевград в мач от 12-ия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА приема Пирин с идеята да свали Лудогорец от върха

ЦСКА приема Пирин Благоевград в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата на „ Българска войска ” стартира през днешния ден в 17:30 часа.

Отборът на Саша Илич ще се опита да си стъпи на краката през днешния ден, откакто преди паузата в шампионата позволи загуба с 0:2 от Левски. Поражението още повече ускори недоволството на почитателите към управлението и метода на ръководство на клуба.

Пирин е в зоната на изпадащите. „ Орлетата ” също не са в добра форма, като записаха единствено една победа през сезона досега.

„ Червените ” ще са без санкции Иван Турицов, както и Асен Дончев, който е трайно контузен. Така като десен бек ще играе Тибо Вион. В центъра на защитата ще са Мено Кох и Юрген Матай, а ляв бек – Брадли де Нойер. В средата на терена, позиционирани в ромб, ще работят Амос Юга, Станислав Шопов, Лазар Туфегджич и Джонатан Линдсет. В предни позиции ще работят Дауда Бамба и Браян Морено. Дебют през второто полувреме най-вероятно ще създадат Жираир Шагоян, Симеон Александров и Марселино Кареасо. 

За Пирин до последно под въпрос ще е Петър Занев. В офанзива ще се разчита главно на Станислав Костов и Радослав Цонев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР