ЦСКА прескочи първото препятствие в пресявките за Лига Европа след

...
ЦСКА прескочи първото препятствие в пресявките за Лига Европа след
Коментари Харесай

ЦСКА прескочи Титоград

ЦСКА прескочи първото затруднение в пресявките за Лига Европа след 0:0 на реванша в Подгорица и с общ резултат 4:0.

Старши треньорът Добромир Митов обаче не остана изключително удовлетворен от играта на отбора.

При това черногорците направиха 2 съществени пропуща, като Джалович (16) разтресе гредата, а по-късно вратарят Черниаускас избави шут на Павлович от 5-6 м.

Все отново огромният задатък от първия мач в София и разликата в класите се оказаха задоволителни за продължаването на " алените " напред, само че играта им не беше това, което наставникът желае да вижда.

" През първите 20 минути държахме самодейността. След това се получи спад в редиците ни. През втората част вдигнахме оборотите и не им дадохме късмет. Важното е, че продължаваме напред. Наистина беше най-важно през днешния ден да не получим гол. Ние сме ЦСКА и би трябвало да сътворяваме обстановки и да бележим голове ", сподели Митов и предизвести играчите си, че идващият противник - хърватският Осиек, е надалеч по-сериозен.

Критично към играта на тима се изрече и капитанът Николай Бодуров, който записа цялостен мач в Подгорица. " Мисля, че Осиек е много по-труден противник, без да недооценявам тима на Титоград. Ако играем по този метод, нищо положително не ни чака. Трябва доста бързо да променим чипа в главата ", съобщи Бодура.

И основният управител на тима Стойчо Стоилов разгласи, че не е удовлетворен от представянето в Подгорица.

" Трябва да проведем съществени диалози с треньорите и играчите. Този мач беше протоколен, само че въпреки всичко трябваше да вземем успеха, с цел да трупаме коефициент. Трябва бързо да го забравим и да мислим за идващите срещи. Не бива да търсим оправдания - този тим трябваше да го победим 2 пъти. Тиаго получи отмора и по тази причина беше отвън групата. Селекцията при нас е приключена. Само на една позиция може да реагираме, в случай че излезе нещо качествено ", сподели Стоилов.

Пред столичани следва домакинство на Черно море от II кръг на efbet лига, в което те нямат право на неточност след равенството 2:2 с Етър на старта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР