ЦСКА потъна в траур.Бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич е

...
ЦСКА потъна в траур.Бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич е
Коментари Харесай

Миодраг Йешич загина при катастрофа

ЦСКА потъна в печал.

Бившият ментор на ЦСКА Миодраг Йешич е умрял, оповестяват сръбските медии, представени от sportal.bg.

Йешич ще остане вечно в историята на армейския гранд, откакто през 2005 година изведе ЦСКА до юбилейната 30-а шампионска купа. Генерала, както го назоваха почитателите, е умрял в случай на пътя Рума - Ярак в родината му. 

Инцидентът е станал на прав сектор на пътя, като към момента не е ясна повода за злополуката. Автомобилът, в който Йешич се е возил самичък е изцяло премазан, което не е оставило шансове на някогашния ментор на " алените ".

" Има подозрения, че случаят е станал, тъй като Йешич е задремал зад кормилото на Ситроена.  Тъй като евентуално е карал по-бързо, към този момент е било късно да спре и е влетял непосредствено под камиона ", сподели източник на вестник " Курир ".

" Шофьорът на камиона се е движил в личното си платно и в един миг е забелязал автомобила да криволичи по основния път. Твърди се, че водачът на камиона се е опитал да избегне транспортното средство, само че не е съумял и " Ситроенът ", в който е бил Йешич, се е блъснал непосредствено в него ", добавя той, представен от " Труд ".

Колата е изцяло смачкана и е превозена от локален влекач за незабавен механически обзор ", разгласи следствието.

Огледът е завършил, водачът на камиона не е потърпевш, нито е арестуван, защото не е отговорен за случая. Той се е движил в личната си лента, а " Ситроен " -ът е влетял под камиона.

На основния път Рума-Ярак пътят е чист като писта.

" Тук постоянно стават произшествия, тъй като в това село пътят има посока и нормално водачите карат по-бързо от позволеното, тъй като е ясно и си мислят, че виждат всичко, само че очевидно се заблуждават, тъй като постоянно някой страда ", споделя още източникът на сръбското издание.
     
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР