ЦСКА посреща Локомотив (Пловдив) днес в 20:00 часа на стадион

...
ЦСКА посреща Локомотив (Пловдив) днес в 20:00 часа на стадион
Коментари Харесай

В ЦСКА се надъхват за Локо с победата над Ботев

ЦСКА посреща Локомотив (Пловдив) през днешния ден в 20:00 часа на стадион " Българска войска " в 117-я мач сред двата тима. „ Червените “ ще гонят наложителна победа в опит да затвърдят положителните усещания, които оставиха с играта си при гостуването на Ботев в Пловдив. Именно с фрагменти от мача с „ канарчетата “ от клуба се надъхаха за нова победа над пловдивски тим.

„ Армейците “ са безапелационни при семействата над този противник, като „ смърфовет “е имат единствено една победа в столицата и то реализирана през предишния шампионат. Тогава ЦСКА и Локомотив изиграха общо четири срещи, като два дуела приключиха наедно (0:0 и 1:1), а в другите два противниците си поделиха по една победа като посетител - 2:1 за алените в Пловдив и 1:0 за смърфовете в София, написа уеб сайтът на ЦСКА.

За срещата старши треньорът на алените Стамен Белчев не може да разчита на контузените Давид Симао и Милчо Ангелов. В редиците на алените се завръща изтърпелият наказване Кевин Меркадо.

20 футболисти попаднаха в групата за лагера преди срещата, като двама ще отпаднат от нея преди мача. Със сигурност отвън групата ще остане един от играчите с паспорт отвън Европейския съюз.


ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР