ЦСКА победи със 105:65 Берое в мач от 29-ия кръг

...
ЦСКА победи със 105:65 Берое в мач от 29-ия кръг
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Предстои ни мач с един от най-коравите отбори, но не е на живот и смърт

ЦСКА победи със 105:65 Берое в мач от 29-ия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин старши-треньорът на „ армейците “ Росен Барчовски разяснява триумфа и идващия мач с Черноморец.

„ Както сподели президентът на клуба Роберт Гергов – би трябвало да има и някоя друга победа ходом, малко да се запазят напъните. Ние подходихме съществено и тя стана доста бързо 14 точки разликата. Като направих някои смени се получи разпределяне Щеше ми се да няма овикване на полувремето но няма по какъв начин. И те не бяха доста подготвени да се борят в този мач, то беше явно. Доволен съм, че разделихме игровото време и главно, че Андрей и Венци получиха малко повече, тъй като би трябвало да влизат във форма. Андрей се появи и Венци с доста асистенции, само че ще му пристигна и вкарването, тъй като го може.
 ЦСКА разгроми Берое в София ЦСКА разгроми Берое в София
Смятам, че ще срещнем доста твърд тим в лицето на Черноморец, един от най-трудните за превъзмогване отбори. Ще бъде тест. Мачът не е на живот и гибел, ние водим две победи преди тях, само че ще играем доста съществено. Мисля, че ще е доста забавно за феновете. “, съобщи Барчовски.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР