ЦСКА победи Пирин с 2:1 в мач от XXV кръг

...
ЦСКА победи Пирин с 2:1 в мач от XXV кръг
Коментари Харесай

ЦСКА загря с обрат за дербито с Левски


ЦСКА победи Пирин с 2:1 в мач от XXV кръг на Първа лига, който се игра на стадион " Христо Ботев " в Благоевград. " Червените " отстъпваха в резултата, само че стигнаха до цялостен поврат в добавеното време. Така момчетата на треньора Стамен Белчев ще влязат с въодушевление в седмицата, която ще приключи с дербито против Левски в неделя.

Двубоят се изигра при отлична атмосфера, за която способстваха стотици почитатели на ЦСКА, пристигнали в Благоевград. Домакините изненадващо поведоха след попадение на Радослав Кирилов в 30-та минута. Резултатът се резервира съвсем докрая, като ЦСКА нанесе удара си в границите на пет минута.

Първо в 88-та минута гостите изравниха след страховит гол от отдалеченост на влезлия като запаса Александър Георгиев. Отново асистира на Фернандо Каранга за победния гол в третата минута на добавеното време.

Така армейците още веднъж редуцираха задатъка на водача Лудогорец на три точки кръг преди края на постоянния сезон, който приключва със конфликт с Левски на 18 март, неделя, от 13,00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР