ЦСКА осъществи и изходящи трансфери днес, освен че привлече Данило

...
ЦСКА осъществи и изходящи трансфери днес, освен че привлече Данило
Коментари Харесай

ЦСКА преотстъпва четирима свои футболисти

ЦСКА реализира и изходящи прехвърляния през днешния ден, като се изключи че притегли Данило Асприля. " Армейците " преотстъпиха четирима от младите си футболисти в Първа и Втора лига, оповестява " Тема Спорт ".

Старши-треньорът Саша Илич взе решение, че през идния сезон няма да разчита на Симеон Александров и Александър Бучков, които бяха част от лагера на отбора в Австрия. Днес сутринта двамата организираха първа подготовка с елитния Пирин.

19-годишният Александров бе притеглен през предишното лято от Септември, само че след несполучлив есенен полусезон напролет още веднъж се върна в този тим като преотстъпен. Така и обаче не съумя да възвърне остарялата си форма, като ще опита да стори това в Благоевград. 18-годишният Бучков пък напролет игра чартърен в Литекс, а в този момент ще получи късмет да натрупа опит в елита. В идващите седмици Бисмарк Чарлс също ще бъде преотстъпен, като е прекомерно евентуално също да премине в Пирин.

В Ловеч пък отидоха нападателят Павел Жабов, който също бе част от лагера в Австрия и даже означи победното попадение за 2:1 над Ватенс Тирол, както и бранителят Росен Маринов. През предишния сезон те бяха част от дублиращия тим на ЦСКА, воден от Стамен Белчев, във Втора лига.
 ЦСКА разгласи публично прехвърлянето на Асприля
ЦСКА разгласи публично прехвърлянето на Асприля

" Жертвата е на прицел. Звярът е тук! ", написаха от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР