ЦСКА официално обяви трансфера на Али Соу в Ростов. Гамбиецът

...
ЦСКА официално обяви трансфера на Али Соу в Ростов. Гамбиецът
Коментари Харесай

От ЦСКА за трансфера на Соу: Финансовите параметри по сделката остават конфиденциални

ЦСКА публично разгласи прехвърлянето на Али Соу в Ростов. Гамбиецът минава в съветския отбор чартърен с алтернатива за закупуване, като " алените " не разкриват елементи по договорката.

" Нападателят Али Соу публично към този момент е играч на съветския Ростов. Трансферът стана факт откакто двата клуба се схванаха по всички елементи и управленията завършиха сериозните договаряния през днешния ден.

Самият футболист мина медицински прегледи и подписа персоналния си договор. Финансовите параметри по договорката остават конфиденциални. Най-определящо бе желанието на играча да продължи кариерата си в мощен шампионат, при несравнимо по-добри и преференциални персонални условия спрямо България.
 От Ростов оповестиха: Али Соу пристигна чартърен с алтернатива за закупуване!
От Ростов оповестиха: Али Соу пристигна чартърен с алтернатива за закупуване!

Приветстваха нападателя

Тимът на Ростов е на 5-то място във краткотрайното класиране в елита на Русия, с действителни шансове за медали и присъединяване в евротурнирите. ЦСКА ще резервира стабилен % при бъдеща продажба на голмайстора.

Али Соу се разделя с ЦСКА като легионерът с най-вече попадения в клубната история. Гамбиецът бе притеглен на " Армията " от италианския Киево през месец септември на 2018-та година. За два сезона и половина с алената фланелка таранът записа 101 публични мача във всички шампионати, в които означи 46 гола. Пет от тях бяха с особена тежест при пробива на отбора в Лига Европа предходната есен. Соу бе във вихъра си против Рома, наказвайки два пъти римските " вълци " за влиятелната победа с 3:1 през декември. Логично той бе разгласен за " Най-добрият чужденец " в родното състезание за 2020г. ", написа уеб сайтът на ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР