ЦСКА може да бие зелените, където ги хване, категоричен е

...
ЦСКА може да бие зелените, където ги хване, категоричен е
Коментари Харесай

Паро Никодимов: ЦСКА може да бие Лудогорец, където ги хване


" ЦСКА може да бие " зелените ", където ги хване ", безапелационен е именития футболист и треньор на " армейците " Аспарух Никодимов. Паро има вяра, че " алените " имат сили да удържат върха в Първа лига. В момента ЦСКА е на челното място в класирането с 43 точки, Лудогорец е на второ с 42.

" ЦСКА има потребност от още един постоянен централен бранител - разяснява Паро. - В някои от мачовете бяха допускани обикновени неточности в защита. Не съм огромен последовател на това да се вършат радикални промени в състава на полусезона. ЦСКА има постоянна основа, играчите към този момент привикнаха с ситуацията в клуба и шампионата, сподели той пред " България през днешния ден ".

Илич е млад експерт и хубавото е, че може на процедура да покаже на играчите това, които желае от тях. Аз правех същото в годините, когато започвах в треньорския поминък. Включвах се в заниманията наедно с футболистите, това основава още по-здрава връзка сред спортно-техническия щаб и изпълнителите на терена ", показа още Никодимов.

Последните вести от Борисовата градина са, че норвежецът Тобиас Хайнц (24) ще се включи наедно с новите си съотборници в първата подготовка на отбора за 2023 година.

Атакуващият футболист дойде в България след трансфер от Сарпсборг. Хайнц може да работи както по крилото, по този начин и на позицията зад централния нападател. За последно норвежецът беше на терена при гостуването на " Сарпсборг " на " Розенборг " на 13 ноември. Хайнц откри резултата, а отборът му завоюва с 3:2.

От ЦСКА опровергаха информацията, че клубът се интересува от италианския нападател Джанкарло Малкоре, каквито информации се появиха в медии на Апенините.

В средата на месеца тимът воден от Саша Илич отпътува на лагер в Турция.

" Кайседо се самоуби като напусна ЦСКА, той е най-голямото главоболие на Тигрес "

Няма предложения за нападателя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР