ЦСКА изгони нападателя Браян Морено. Договорът на 24-годишния колумбиец е

...
ЦСКА изгони нападателя Браян Морено. Договорът на 24-годишния колумбиец е
Коментари Харесай

ЦСКА изгони нападател

ЦСКА изгони нападателя Браян Морено. Договорът на 24-годишния колумбиец е преустановен по взаимно единодушие. От " Армията " оповестиха, че са се пробвали да научат офанзивния футболист да съблюдава разпоредбите, само че неговото предпочитание било друго.
" Морено към този момент не е част от ЦСКА. Въпреки опитите на всички да го подтикнем към професионално държание и съблюдаване на работната нравственос, желанието му беше друго ", оповестиха вицешампионите. Морено бе взет през 2022 година, като изигра 39 мача във всички шампионати. В тях той вкара 10 гола.
ЦСКА към този момент стартира подготовка въз основата в " Панчарево ". Треньорът Нестор ел Маестро ще заведе отбора на лагер в Турция в неделя. Първата контрола е против Литекс в петък, а в южната ни съседка ще бъдат извършени още 4 инспекции - с Черноморец Одеса, Щурм Грац, Видзев Лодз и Бохемианс.
С първата група упражняват и младоците Симеон Александров и Александър Бучков. Есента двамата ритаха чартърен в Пирин. В заниманията се включи и вратарят Александър Божев. 19-годишният гений пази предходната година за Литекс, като е малко евентуално да остане на " Армията ". Там сега на този пост разполагат с Густаво Бусато, Димитър Евтимов и Марин Орлинов.
ЦСКА пробва да вземе от Розенборг офанзивния състезател Олаус Скарсем (Нор). Този сезон футболистът има 2 гола и 3 асистенции в 19 мача. Той е оценен на 550 000 евро. В момента при " алените " има двама норвежци - Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет, които са съществена движеща мощ в отбора.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР