ЦСКА 1948 се готви за историческото си участие в европейските

...
ЦСКА 1948 се готви за историческото си участие в европейските
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взима двама футболисти от Румъния

ЦСКА 1948 се готви за историческото си присъединяване в европейските клубни шампионати в Словения, а отборът продължава стремително със селекцията си в хода на лятото. Сега медиите в Румъния потвърдиха, че отборът от столицата ни е в напреднали договаряния с Билел Омрани и Арнолд Гарита.

Информацията идва от изданието Digi Sport, а двамата футболисти са играли в северната от нас Суперлига през 2022/2023.

Агентът по договарянията Любляна Неделчу съобщи пред медията, че към Арнолд Гарита има интерес и от Саудитска Арабия, само че офертата от България е много по-атрактивна от всички гледни точки. Потенциален трансфер на Гарита в ЦСКА 1948 би бил тежък удар за Джиджи Бекали. Собственикът на ФКСБ, който е противникът на „ алените “ от Бистрица във втория кръг в Лига на конференциите, изпрати собствен приближен човек в Париж, с цел да убеди нападателя да укрепи отбора от Букурещ.

Исканията на камерунеца обаче били счетени за прекомерно повишени и това отказало Бекали от бъдещи договаряния. Гарита приключва контракта си с Арджеш на 30-и юни 2023, а през предишния сезон в 40 мача той наниза 14 гола и подаде за други два. В последна сметка неговият отбор изпадна във второто равнище на румънската футболна пирамида.

Билел Омрани пък се раздели това лято с ФКСБ. Френско-алжирският нападател означи два гола и две асистенции през сезона. Юношата на Олимпик Марсилия също по този начин е играл за Арл-Авиньон и ЧФР Клуж. Според авторитетния уебсайт transfermarkt е оценен на 850 хиляди евро. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР