ЦСКА 1948 представи новия си треньор Любослав Пенев. Ел Голеадор

...
ЦСКА 1948 представи новия си треньор Любослав Пенев. Ел Голеадор
Коментари Харесай

Любо Пенев: Целите на ЦСКА 1948 са големи, ще имам повече правомощия

ЦСКА 1948 показа новия си треньор Любослав Пенев. Ел Голеадор съобщи, че задачите на „ червените” са високи, а той е спокоен, че нещата ще се получат.

„ За мен е значимо, че тимът желае да се развива, да надгражда, има високи цели. Има място за развиване. Това е значимо за треньора – да бъде на по-високо равнище всяка година. Целите на управлението са високи, а моите са още по-високи. На тимовете си слагам най-високите цели. Много е значимо футболистите да играят с мисълта за победа, да имат нрав на спечелили. Мачовете и тренировките не би трябвало да са в ниска динамичност. Това ще се реализира и ще имаме прелестни резултати”, сподели Пенев.

„ Щабът ми е същият, с който работих в последните месеци. Искам да работя с високи цели, би трябвало да има конкуренция и да работят под футболно напрежение. Започват 11, по-късно ще има смени, другият мач може и друга група. Ще създадем сериозна подготовка и от първия мач би трябвало да се представяме добре. Къса е почивката, само че ще почиват повече за Коледа”, добави той.

„ Наясно съм с всичко, все пак работим по тези въпроси. От през днешния ден започваме медицински прегледи, 4 дни, по-късно отиваме на подготовка в Банско. В трансферен интервал сме, ще има информации. Ще продължим да залагаме и на българи, няма да се отхвърляме от развиването на школата. Това е значимо и държим на школата. Селекцията ще е съгласно опциите. Най-важен е профилът на футболистите и къде ще са потребни. Очакваме нужното и тъкмо развиване на тези футболисти”.

„ Договорът е за две години, с малко повече пълномощия. Първият тим е явен, само че и отговорности към втория, третия тим и школата. Нещата ще се получат. Спокоен съм, нямам притеснения”, съобщи Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР