ЦСКА 1948 отбеляза 75 години от създаването на ЦСКА. На

...
ЦСКА 1948 отбеляза 75 години от създаването на ЦСКА. На
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 поздрави феновете си за 75 години ЦСКА

ЦСКА 1948 означи 75 години от основаването на ЦСКА. На 5 май 1948 година се основава клубът, който в следствие ще се трансформира в най-титулуваният тим на България. 

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

ЦСКА на 75! Честит рожден ден на нашия обичан и незаместим тим! Днес се навършват 75 години от основаването на най-великия и титулуван български футболен тим - ЦСКА. Една безгранична и необяснима обич, излъчена през генерации и минала границите на просто футболен клуб. 

Днес, на 05.05.2023, 75 години след основаването на ЦСКА, ние продължаваме да браним достойнството и моралните устои заложени в ДНК-то от генералите основали този популярен клуб. Защото ЦСКА е знак на успеха, потвърдил през годините своето великолепие и класа, постигнал неповторими и ненадминати триумфи и основал славни имена, оставили диря в златните страници на " Армейската " история. Във времена на бурни събития и компликации споходили обичания ни клуб, марката ЦСКА задължава да се борим и върнем победния марш на тима. Клуб основан да побеждава и ражда първенци. 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР