ЦСКА 1948 и Локомотив София излизат в пореден мач от

...
ЦСКА 1948 и Локомотив София излизат в пореден мач от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 излиза за първи успех за сезона срещу Локо София

ЦСКА 1948 и Локомотив София излизат в следващ мач от третия кръг в efbet Лига. Мачът е от 21:00 часа на националния стадион “Васил Левски”. Срещата ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT, а ние, от Gong.bg, ще проследим всичко онлайн.

ЦСКА 1948 стартира сезона със съществени упоритости, само че след първите два кръга е на дъното в класирането с две загуби и голова разлика 2:7. На старта тимът позволи поврат против ЦСКА - София (2:4), което докара до треньорска промяна и на мястото на Тодор Киселичков пристигна Мирослав Миндев. След това пък “червените” не съумяха да се опълчват и на първенеца Лудогорец в Разград (0:3).

Днес ЦСКА 1948 ще се опита да запише победа в столичното дерби с Локомотив (София). Мачът е от 21:00 часа на националния стадион “Васил Левски”. “Железничарите” най-сетне се завърнаха в елита и към този момент демонстрираха, че ще са костелив орех за съвсем всички противници. В първия кръг “червено-черните” отстъпиха с 0:1 на Берое, само че преди седмица зарадваха почитателите си с триумф против Локомотив (Пловдив) и в този момент ще желаят да усилят актива си.

Проблемите на ЦСКА 1948 са главно в отбрана. Там тимът остана без някои от най-опитните си играчи, а техните заместници към момента не са на нужното равнище. При Локомотив като че ли е тъкмо противоположното. Момчетата на Иван Колев работят проведено в отбранителен проект, само че мъчно основават голови положения.

Очаква се домакините да играят подредени в системата 3-5-2, като в предни позиции ще стартират Галин Иванов и Ангел Бастунов. В средата на терена ще се разчита най-много на Ивайло Чочев и Георги Русев. На вратата Димитър Тодоров ще замести контузения национал Даниел Наумов.

Локомотив евентуално ще бъде без капитана си Красимир Милошев, който е получил контузия в ходилото. Новото попълнение Илия Димитров попадна в групата за мача, само че ще е запаса. Атаката на “железничарите” ще води Карим Бухмиди, подпомаган от Раел Лолала, Валентин Николов и Александър Александров.

Днешните противници имат 4 публични мача между тях, като всичките са на равнище Втора лига и приключват с победа на ЦСКА 1948. Последният дуел сред двата отбора беше през предишното лято, когато те направиха 2:2 в контрола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР