Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в

...
Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища в деня на катастрофата край Своге

" Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от злополуката край Своге, която лиши 20 човешки живота, господин Борисов ", разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от пресцентъра на партията.

Тя отбелязва, че експертизата е потвърдила некачествено строителство. Нинова показва, че министър председателят Борисов се хвали със строителството на пътища, " возейки в джипа си Нанков, който " пое " политическата отговорност ", като от министър беше назначен за зам.-министър.

А един пожар под автомагистрала " Струма " компрометира прясно издигнатия сектор, за който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци, разяснява още водачът на Българска социалистическа партия.

" Воаяжите ви надали заслужават повече внимание ", обръща се още тя към премиера. " Но друга тематика заслужава голямо внимание. Днес шефът на Здравната каса разгласи, че пациентите доплащат 4 милиарда лева от джоба си постоянно " под масата " или с измислени мотиви - ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава ", отбелязва Нинова.

" ГЕРБ ръководят България към този момент 10 години. И по този индикатор - здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната промяна е крещящо наложителна. И би трябвало да стартира с унищожаване статута на търговски сдружения на лечебните заведения ", декларира ръководителят на Българска социалистическа партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР