Циклонът Цирцея пощади Милано, но причини щети в областите Марке,

...
Циклонът Цирцея пощади Милано, но причини щети в областите Марке,
Коментари Харесай

Бури на редица места в Италия заради циклона Цирцея

Циклонът " Цирцея " пощади Милано, само че аргументи вреди в областите Марке, Пиемонт и Фриули Венеция Джулия, оповестява РАИ Нюз.

Заради приближаващата буря управляващите на Милано бяха затворили парковете за посещаване. Но не се повтори бедствието от 25 юли, когато стихия аргументи големи вреди на града и близките региони.

Проливни дъждове имаше в други елементи на Северна Италия, като да вземем за пример Триест и региона Венето. Феноменът висока вода изненада още веднъж Венеция, където равнището на водата беше 100 сантиметра.

Във Фриули Венеция Джулия трябваше да се оказва помощ на 14 души, блокирани в колите си от придошлите води на река Таляменто в региона на Вармо.

Паднали дървета и прекратени кабели имаше в провинция Алесандрия в Пиемонт.

В Палермо в Сицилия пък бяха отклонени три самолета поради връхлетялата през вчерашния ден следобяд стихия.

В Рим следобяд през вчерашния ден се изля пороен дъжд, само че обстановката се върна под надзор. На места в региона на града имаше наводнени пътища, а в самата столица имаше паднали клони.

В Марке преваляванията бяха 5 милиметра в минута, дървета бяха повалени от вятъра, а тук-там подлезите бяха затворени поради наводнения.

За през днешния ден има предизвестия за стихии на някои места във Венето, в Абруцо, Базиликата, Калабрия, Кампания, Емилия Романя, Фриули Венеция Джулия, Лацио, Ломбардия, Пулия, Сицилия, Тоскана и Умбрия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР