Цикличната диета на Маргарита Королева ви гарантира свалянето на до

...
Цикличната диета на Маргарита Королева ви гарантира свалянето на до
Коментари Харесай

Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни

Цикличната диета на Маргарита Королева ви подсигурява свалянето на до 10 кг за девет дни. Тя бързо се трансформира в международен шлагер и през днешния ден към този момент е и у нас.

Диетоложката Королева е сполучлив началник на изящен център, който прекатурва живота на милиони дами по света. Наскоро тя издаде книга, в която разказва диетата в елементи. С нея тя е съумяла да върне към здравето и красивата фигура стотици дами. Режимът ви оказва помощ да отслабнете вечно.

Популярността си режимът дължи на редица положителни мнения от поп звезди и телевизионни излъчвания. Диетата в действителност съставлява повтаряем режим в три елементи, взети от три разнообразни монодиети.

Диетата е с дълготрайност 9 дни. Менюто е относително на ниска цена, а резултатът – до минус 10 кг. Може да се прави един път на всеки шест месеца, само че не по-често. С нея се пречиства организма и се ускорява имунитетът. Забранена е на бременни, хора, склонни към анемия и деца под 18-годишна възраст.

 Цикличната диета смъква 10 кг за 9 дни

Специфичната диета е разграничена на три по три дни. Във всяка тройка се употребява независим артикул. Трите продукта, на които се основава диетата, са ориз, пиле и зеленчуци. Първите два продукта са богати на главните макроелементи – въглехидрати и протеини, а зеленчуците са последни, тъй като пречистват червата. Ето по какъв начин би трябвало да протече вашето филтриране:

Първи цикъл. Три дни може да похапвате единствено басмати ориз. 250 г ориз се изсипват във вряща вода в съответствие 1:2. Вари се 15 минути. Полученото се разделя на 6 порции за деня.

Последното хранене би трябвало да е най-късно в 8 вечерта. Освен наложителните 2.5 л чиста вода, се предлагат и до три супени лъжици мед. Те би трябвало да се одобряват настрана от ориза.

 Цикличната диета смъква 10 кг за 9 дни

Втори цикъл. В идващите три дни е време за пиле. За всеки от тези дни ви е нужни пиле с тегло до 1200 година То би трябвало да е приготвено на пара, като му се маха кожата. Месото се дели на шест порции, които се одобряват през целия ден. Най-късният час за хранене е 20 часа.

 Цикличната диета смъква 10 кг за 9 дни

Трети цикъл. Тук е време за зеленчуци. Ежедневното меню включва 500 г задушени на пара без масло и 500 г пресни зеленчуци. Солта е неразрешена. Количеството още веднъж се дели на 6, като не се яде след 20 часа вечерта.

В тези три дни се предлагат до три супени лъжици мед, най-добре разтворени във водата. Препоръчителната доза е 2 л, а зеленият чай може да се приема безкрайно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР