Цигарите са открити в товарен автомобил, укрити между стоката. Митническите

...
Цигарите са открити в товарен автомобил, укрити между стоката. Митническите
Коментари Харесай

Близо 3500 кутии нелегални цигари заловиха на Дунав мост - Русе


Цигарите са открити в товарен автомобил, укрити сред стоката . Митническите чиновници са открили 68 400 къса контрабандни цигари.

Товарният автомобил е с румънска регистрация и е дошъл на 09.04.2023 година, на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " - Русе. Камионът е пътувал от Турция за Румъния и е ръководен от турски жител. Превозвал е железни детайли.

Камионът е определен за щателна инспекция с мобилна рентгенова система. Митническите чиновници от Търговско дружество Митница Русе при инспекцията с апаратурата са отбелязали зони, които са с подозрителна компактност в кабината и товарното помещение. При последвалата инспекция на мястото на маркираните зони в товарното ремарке, сред описаната в транспортните документи стока (метални пръти),

Митничарите откриват седем кашона , които са опаковани в допълнение. Съдържанието в кашоните е общо 68 400 къса (3420 кутии) цигари от разнообразни марки. По огромната част от тях са с турски акцизен бандерол, а останалите с надписи " Duty Free ".

Под надзора на Районна прокуратура - Русе е формирано бърза произвеждане по случая.
 Откриха 46 400 къса цигари в тонколони и тайник на микробус на Дунав мост - Русе
Откриха 46 400 къса цигари в тонколони и тайник на микробус на Дунав мост - Русе

На лидера са формирани два акта за административно нарушение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР