Циганизацията трябва да бъде спряна незабавно. Внесох Концепцията в Министерски

...
Циганизацията трябва да бъде спряна незабавно. Внесох Концепцията в Министерски
Коментари Харесай

Каракачанов пак настоява за концепцията си срещу "циганизацията"

Циганизацията би трябвало да бъде спряна неотложно. Внесох Концепцията в Министерски съвет и ще упорствам тя да се одобри ". Това е декларирал министър-председателят по публичния ред и сигурността, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Красимир Каракачанов, съгласно партийния пресцентър.

Концепцията на Каракачанов беше показана за публично разискване още през февруари, само че към момента не е вкарана публично в дневния ред на държавното управление.

" Няма повече време за отсрочване, прекомерно дълъг стана описът с убийства, побоища и принуждение, осъществявани от представители на циганския етнос над хората в страната. Само за последните два месеца станахме очевидци на поредност от престъпни действия, които нагнетяват непоносимост и боязън в обществото. А обстановката в с. Розино, където и ромите желаят изселването на циганска фамилия, която тероризира цялото село, е задоволително показателна, че има потребност не от следващи дейности на полицията, а от превантивни ограничения от страна на страната ", се споделя още в позицията на вицепремиера.

В позицията му се напомнят и част от идете на документа: " Да се стопират помощи, когато децата не вървят на учебно заведение, да се губи правото за обществени придобивки при отвод от преквалификация и започване на работа, да се отстранен противозаконните гета, да се приключи незаконната процедура деца да раждат деца, да се поставя публично потребен труд " и т.н.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР