Централното разузнавателно управление на САЩ пусна остроумно създадено видео на

...
Централното разузнавателно управление на САЩ пусна остроумно създадено видео на
Коментари Харесай

С ново видео ЦРУ набира двойни агенти в Русия

Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати пусна изобретателно основано видео на съветски език , с цел да се опита да убеди чиновници на съветското разузнаване да сменят страната и да работят като двойни сътрудници за Вашингтон , предава Ройтерс.

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс сподели през юли, че недоволството на някои руснаци от войната в Украйна основава рядка опция за рекрутиране на шпиони и че Централно разузнавателно управление на САЩ не я пропуща.

Видеото, оповестено в формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ в обществената мрежа X, се пробва да се обърне към " патриотични " руснаци, работещи в разследващата общественост, които може да се почувстват предадени от " корупцията в елитните кръгове и неприятния метод, по който са оборудвани съветските въоръжени сили ".

" Околните може да не желаят да чуят истината. Но ние го вършим. Вие не сте безсилни ", се споделя във видеото, последното от поредност видеоклипове за набиране на сътрудници, ориентирани към Русия, като в тях се прецизира метода за връзка с Централно разузнавателно управление на САЩ.

Придружен от меланхолична класическа музика, основният, фиктивен воин на видеото е неназован 35-годишен мъж, чиновник на съветското военно разузнаване, който се показва за родолюбец, който обича Русия и в миналото е служил като парашутист.

" Имам ли задоволително храброст да се изправя против това изменничество? " видеото демонстрира, че той е осъзнал, че същинският зложелател е вътре в Русия под формата на корумпирано управление и хайлайф.

" Висшето управление продаде страната за дворци и яхти във време, когато нашите бойци дъвчат развалени картофи и стрелят с праисторически оръжия. Нашите хора са принудени да дават подкупи, с цел да си намерят работа ", споделя мъжът като видеоклипове на мрачна съветска зима са съчетани с изображения на публични лимузини от висок клас и богати руснаци, които подвигат тостове.

Измисленият воин споделя, че неговият национализъм го е подтикнал да работи и да работи с Централно разузнавателно управление на САЩ, а последният кадър на видеото изобразява добре облечен мъж, който се свързва с Централно разузнавателно управление на САЩ по мобилен телефон от заснежен двор.

Почему я связался с Централно разузнавателно управление на САЩ: Ради Родины
— CIA (@CIA)
Кремъл споделя, че е направено всичко, с цел да се подсигурява, че съветската войска разполага с нужното съоръжение, с цел да успее в " Специалната военна интервенция " в Украйна.

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков отхвърли като погрешни разнообразни обвинявания в корупция и видеото като цялостен.

" Знаете ли, тази процедура е много публикувана, разследващите организации по света доста постоянно употребяват медиите и обществените мрежи, с цел да вербуват нови чиновници. И те го вършат непрестанно, Централно разузнавателно управление на САЩ го прави всяка година ", разяснява Песков.

Той допусна, че Централно разузнавателно управление на САЩ е направило неточност, като е популяризирало видеото в X, прочут преди като Twitter, който е неразрешен в Русия и може да бъде наличен единствено посредством потребление на виртуална частна мрежа, доста от които също са неразрешени.

" Някой би трябвало да каже на Централно разузнавателно управление на САЩ, че у нас (руската обществена мрежа) " ВКонтакте " е доста по-популярна от неразрешения X. И че аудиторията на " ВКонтакте " е доста по-голяма ", сподели Песков.
 Бивш началник на Централно разузнавателно управление на САЩ: Съединени американски щати провалиха офанзивата на Украйна
Бивш началник на Централно разузнавателно управление на САЩ: Съединени американски щати провалиха офанзивата на Украйна

Забавяне в доставките на оръжия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР