Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров за пореден път се

...
Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров за пореден път се
Коментари Харесай

Бодуров с нов хит: Голмайстор съм, бележа и в моята, и в чуждата врата

Централният бранител на ЦСКА Николай Бодуров за следващ път се потвърди като забавен събеседник. След класическата победа с 3:0 над Дунав Русе в 10-ия кръг, при която той се разписа за повторно в шампионата, бранителят заключи, че е голмайстор, тъй като вкарва и в своята, и в противниковата врата.

Бодуров вкара, единствено че в неверната врата

31-годишният футболист иронично визираше случилото се в дуела от 1/16-финалите за Купата на България против Несебър през седмицата. Тогава той си вкара автогол при триумфа с 4:1. Срещу Дунав той осъществя към този момент в вярната врата, като се възползва от груба неточност на вратаря Александър Конов през второто полувреме.

Бодуров след супер гола против Берое: На тренировки си ги шия

„ Беше в действителност мъчно, до момента в който не вкарахме първия гол. Винаги е по този начин – след него съперникът се отваря и ни става по-лесно. Срещу нас другите постоянно играят затворено и се борят да вземат точка, което е обикновено. Затова до първия гол постоянно е трудно”, сподели Бодуров пред клубната телевизия.

„ Дали ми става табиет да отбелязвам? Ами, да. Головете в личната врата, а и в другата си ги въвеждам, почтено казано. Аз споделих на треньора, че съм голмайстор. То се вижда.”

„ Виждате, че всички се пробват с контраатаки да завлечен нещо от ЦСКА. Радващото е, че до този миг не даваме благоприятни условия на съперниците да го създадат. Ясно е, че няма да можем да победим във всички мачове до края на шампионата, само че това не значи, че няма да дадем всичко от себе си, до момента в който опитваме.”

ЦСКА не се стопира, записа 8-а поредна победа в елита

„ Даваме всичко от себе си за успеха. Докъде ще продължи нашата серия е Божа работа. Няма тим, който да завоюва всички мачове, това е невероятно. Ние ще опитаме обаче да създадем и невъзможното. Колективът ни е на извънредно положително равнище, няма разделяне на чужденци и българи. Всички се бъзикаме, духът е на равнище, а това е едно от главните неща да върви тимът. Иначе просто няма да стане.”

„ По-добре да играеш повече мачове и по-често. Видя се през второто полувреме, че несъмнено бяхме по-добре готови физически от Дунав. Това, че в този момент играем през 2-3 дена… Хората по Европа цяла година играят в подобен цикъл, тъй че би трябвало да се радваме. Колкото повече мачове, толкоз по-добре”, приключи Бодуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР