Централният защитник на Локо (Пд) - Кристиан Гомис е получил

...
Централният защитник на Локо (Пд) - Кристиан Гомис е получил
Коментари Харесай

Защитник на Локомотив с оферти от чужбина

Централният бранител на Локо (Пд) - Кристиан Гомис е получил предложения от клубове от Турция и Кувейт, оповестява " Тема Спорт ". Както е известно бранителят със сенегалски корени отхвърли да възобнови договора си с " черно-белите ". Преди няколко дни се появи информация, че той е в полезрението на френските Клермон, Анже и Лориен. Новината, че е свободен сътрудник обаче усили броя на претендентите за подписа му. На опашката се подредиха още няколко клуба, като се заприказва за сериозен интерес от втородивизионните френски По и Кювили.

23-годишният защитник ще се сбогува с последователите на Локомотив в петък, когато е последният мач за сезона. В него " смърфовете " одобряват ФК ЦСКА 1948.

Това ще направи и полузащитникът Парвиз Умарбаев. Таджикистанецът, който завоюва два пъти купата на България и победи със суперкупата с " черно-белия " екип няма да вземе присъединяване в дуела, поради наказване, само че ще бъде на трибуните, с цел да одобри овациите на почитателите. Халфът прекара 6 сезона на " Лаута ", а в този момент си потегля като свободен сътрудник, откакто договорът му изтича

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР