Централният бранител на Спартак (Москва) Самуел Жиго претърпя операция днес.

...
Централният бранител на Спартак (Москва) Самуел Жиго претърпя операция днес.
Коментари Харесай

Оперираха основен защитник на Спартак

Централният защитник на Спартак (Москва) Самуел Жиго претърпя интервенция през днешния ден. Французинът имаше травма на вътрешен менискус и това наложи хирургичческата намеса. Очаква се бранителят да е отвън терените към месец, което значи, че ще пропусне всички мачове до края на сезона.

Жиго стартира доста мощно престоя си в Спартак, само че през септември скъса коленни връзки и едвам неотдавна се възвърне. 27-годишният футболист има 9 мача и 1 гол в Премиер лигата.

Самуэль Жиго перенес операцию.

Французскому футболисту сделана частичная резекция внутреннего мениска левого коленного сустава. Срок реабилитации игрока составит месяц.

Желаем игроку здоровья и ждем его возвращение!https://t.co/K8VAGuvJvP#Спартак #Жиго pic.twitter.com/DAuz2EsBN3
— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) 3 май 2019 година
Утре " червено-белите " гостуват на Урал. С отбора за Екатеринбург не отпътуваха Салваторе Бокети и Луис Адриано, които са контузени. Единственият здрав централен бранител в състава на Олег Кононов е Георгий Джикия.

Мачът против Урал е доста значим за Спартак. Отборът се нуждае от наложителна победа, с цел да резервира възможностите си да се класира за Лига Европа. Московският гранд е 5-и в класирането с 40 точки, а в предходния кръг загуби с 0:3 от Арсенал (Тула).
Премиер Лига 27 кръг, неделя 5 май  Урал 16:00предстои  Спартак (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР