Централната емисия новини По света и у нас“ на обществената

...
Централната емисия новини По света и у нас“ на обществената
Коментари Харесай

Аделина Радева ще води централните новини на БНТ |

Централната емисия вести „ По света и у нас “ на публичната телевизия ще има нова двойка водещи. Това са познатите на феновете Аделина Радева, която още веднъж ще бъде лице в праймтайма на Българска национална телевизия, и Спас Кьосев. Досегашната екранна партньорка ма Кьосе Филипа Огнянова (Иванова) чака първото си рожба и излиза в планувана отмора, съобщават от Българска национална телевизия.

„ Работата е доста значима за мен и до момента ѝ посвещавах 100% от времето си. Вярвам, че в живота би трябвало да има баланс и в този момент е моментът да отделя време за мен и за фамилията “, споделя разгорещено Филипа Огнянова. През септември тя се омъжи за програмния шеф на малкия екран Ивайло Огнянов.

Аделина Радев ще е на екран още довечера в централната емисия на „ По света и у нас “ в 20:00.

Самата Аделина има повече от сериозен стаж в екипа на „ По света и у нас “. Освен като публицист, кореспондент и създател на доста филми, Радева има опит като водеща на утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят стартира “ (2008-2011) и близо седем години води централната новинарска емисия „ По света и у нас “ (2011-2018) дружно с Георги Любенов. За интервал от две години води утринния блок в Нова телевизия, а напролет се завърна в Българска национална телевизия като част от екипа на ежедневното публицистично предаване „ Още от деня “, където дружно с Надя Обренетова и Поли Златарева показват първите мнения на горещите тематики и настоящи събития от деня.

Новата двойка Аделина Радева и Спас Кьосев ще продължи да се редува с сътрудниците си Марина Матева и Даниел Михайлов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР