Ценителите на театралното изкуство от Велико Търново все още могат

...
Ценителите на театралното изкуство от Велико Търново все още могат
Коментари Харесай

Куклени представления ще радват децата във Велико Търново и през август



Ценителите на театралното изкуство от Велико Търново към момента могат да се насладят на богата палитра от детски спектакли, включени в третото издание на Международния фестивал “Лято, кукли и другари ” 2021.

Събитията, проведени от Куклен спектакъл ВЕСЕЛ и финансирани от Община Велико Търново, са част от културния календар на града.

През юни, юли и август артисти от Естония, Русия и България показват своите театрални произведения в границите на културния конгрес на сцената на “Арт лято ” в парк “Асеневци “ в остарялата столица.

В края на Фестивала, на 28 август, домакините от куклен спектакъл ВЕСЕЛ ще закрият Фестивала с постановката “Празник късно “. Ще бъде връчена и премия на публиката .



Темата разяснява в “Нашият ден “ Веселин Василев , създател на Фестивала.

“Малките фенове на нашия Фестивал се радват на прелестни куклени представления, които имат опция да гледат всеки уикенд.



Как реагират децата

“Те постоянно реагират по един и същи метод, в случай че им се предлага прочувствен и динамичен театър реагират бурно, в случай че представлението не е толкоз положително реагират още веднъж бурно, само че в негативна тенденция. “

За благополучие представленията, участващи във Фестивала са от първия вид, изпълнени с доста динамичност и страсти.

Децата постоянно имат вяра в чудеса, без значение от времето, в което живеят.

Чуйте в звуковия файл.

Снимки: Facebook, персонален профил
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР