Цените на имотите вървят нагоре, но това не е никакъв

...
Цените на имотите вървят нагоре, но това не е никакъв
Коментари Харесай

Луксозни къщи в чужбина и топ апартаменти: БГ звездите, които се похвалиха, че са станали новодомци

Цените на парцелите вървят нагоре, само че това не е никакъв проблем за родните звезди. Особено, в случай че си спечелил 100 000 лева от риалити съревнование и се чудиш в какво да си вложиш парите. Ето кои родни звезди се похвалиха, че са станали новодомци през изтеклата 2022 година

1 Тина и Миро от " Един за различен "

През ноември риалити звездите от " Един за друга " оповестиха новината, че най-сетне са се сдобили със личен дом в Англия, където живеят от дълги години, с цел да изкарват по-добри приходи, с които да осъществен тъкмо тази тяхна огромна фантазия. Първоначалните проекти бяха за къща в България, само че очевидно фамилията е решило да остане там. Финалистите в фамилното шоу споделиха, че са събирали към 2 години средства, с цел да се снабдят най-после с този толкоз желан парцел. Разочарованието несъмнено не е било малко, защото им се е наложило да минат през много компликации и в дългото търсене на подобаващ за тях парцел. Сега обаче всичко е наред и двамата честваха първа Коледа в новия дом. Тина постоянно споделяше на стори по какъв начин върви чистенето, ремонтирането и декорирането на дома, а в този момент наподобява са завършили с съвсем всичко. Красивата брюнетка постна доста сладко фамилно фото, на което се вижда, че хола е изцяло обзаведен, та даже е останало време за невероятна елха.

2 Алекса и Елица

Алекса и Елица са публично притежатели на нов дом. Победителят в сезон 4 на " Игри на волята " показа по-рано, че ще влага парите в парцел, в който да живеят с половинката му. Е, това по никакъв начин не закъсня и в навечерието на коледните празници двойката се снабди с първото си жилище. Голямата премия е вложена рационално, а Елица показа в Instagram дребна част от жилището и гледката, която се открива от него. Очевидно е, че жилището е в София, има много огромна дневна с кухна, а това значи, че не са си купили панелка, а са в ново строителство. Пред Vbox7 Алекса показа, че Елица ще разполага с парите и ще бъде напълно нейна отговорността за вярното им систематизиране. " Аз и вътре съм го казвал, че тези пари най-вероятно Елица ще разполага с тях, тъй като парите постоянно би трябвало да са при дамата. Не знаем, най-вероятно ще се опитаме да си улесним живота тук, тъй като считаме да се преместим да живеем тук в София и няма да е неприятно и да имаме прекрасен старт ", сподели преди седмици Алекса.

3 Момчил от " Един за различен "

Момчил от " Един за различен " също се похвали в Instagram с чисто нов и съвсем обзаведен апартамент. В късото клипче се вижда огромна стая с отворен проект, в която са кухнята и дневната, както в този момент е съвременно. В жилището има тераса, която наподобява усвоена към кухнята, както и спалня. Видно е, че участникът от трети сезон се оправя сносно без някогашната си брачна половинка Яница. Все още си спомняме присъединяване им в фамилното риалити предаване, в което се виждаше, че сред двамата има много напрежение. Е, двамата са поели по разнообразни пътища и всеки се оправя с живота. Докато Момчи прави поправки и подрежда, Яница заяви преди време, че е приключила курс за маникюристка.

4 Мани от " Игри на волята "

Потръгна ѝ на Мани след " Игри на волята ". Риалити звездата не завоюва в шоуто, само че пък след него се похвали с нов бюст, самопризнание в работата и с нов апартамент! В началото на годината във Фейсбук профила си бургазлийката показа фотоси от новото си жилище, а над тях написа: " Горд притежател съм към този момент ". От фотосите, които разгласява, излиза наяве, че си е взела двустаен апартамент с окачени тавани и прекомерно екстравагантни цветове. Дали ще дели новото жилище с гаджето си не разбрахме, само че тя и мъжът до нея наподобяват все по този начин влюбени, както и по време на истанбулското им премеждие.

5 Поля и Митко от " Един за различен "

Всеки, който е строил къща, знае, че това лишава години. Основният ремонт на към този момент издигната такава лишава не по-малко време. А точно това направиха най-младите участници в " Един за различен " Поля и Митко, които сбъднаха фантазията си тази година - да имат собствен личен дом в Мездра. Именно Митко беше движещата мощ в ремонтните действия и постоянно го виждахме да маха плочки и да кърти стени в сторитата на половинката си. С това обаче новините за тях не свършват! В края на годината двамата станаха родители на наследник. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР